subota, 19. kolovoza 2017.

Projekt "Plava knjiga": Intervju s vanzemaljcem


Projekt "Plava knjiga", poznatiji pod nazivom "Blue book" je kodno ime vezano za NLO aktivnosti i istraživanja. Jedna takva aktivnost je zabilježena kamerom gdje su vanzemaljcu postavljali važna pitanja u vezi našeg postojanja na planeti. Što nam je vanzemaljac poručio poslušajte u video zapisu.
Da li je ova snimka prava ili nije, prosudite sami, ali svakako je zanimljivo poslušati ovaj razgovor. Uostalom, tko smo mi da uopće sudimo je li ovako nešto stvarno ili nije uzimajući u obzir naše dosadašnje znanje o NLO-ima i naprednim tehnologijama iz drugih svjetova?
Možda ćete si u samom početku postaviti pitanje "Zašto ovaj vanzemaljac priča baš na engleskom", ali odgovor je jenostavan: "Pa zar mislite da je nekoj naprednoj civilizaciji problem naučiti naš jezik?"
Drugo pitanje bi možda bilo: "Ako su toliko napredni, zašto ne komuniciraju telepatski, nego moraju pričati", a odgovor je ovdje još jednostavniji: "Upravo zato što se oni zapravo moraju spustiti na naš nivo da bi ih mi razumjeli, jer mi nismo još toliko evoluirali da komuniciramo telepatski".



U ovom intervjuu možete čuti kako ova bića zapravo nisu vanzemaljci, nego dolaze s naše planete Zemlje. To se poklapa s teorijom da postoji napredna civilizacija koja živi u unutrašnjosti Zemlje, a također se poklapa i s teorijom da je zapravo nemoguće izaći iz Zemljine atmosfere, pa je to povezano i s lažnim slijetanjem na Mjesec koji se zapravo nikada nije dogodio nego je snimljen u studiju.
Nadalje, kaže da su oni iz budućnosti i da su evoluirali od nas, a da je njihov trenutni zadatak ovdje da nadgledaju, jer su dokazi o postanku uništeni tijekom nuklearnih ratova. Također je samo nekolicina preživjela, njihovi pretci, koji su se povukli u unutrašnjost Zemlje i tamo nastavili život.
Kada ga pitaju za smisao života, on odgovara da ne zna smisao života (nije to pravo postavljeno pitanje), nego zna prirodu života, jer je smisao subjektivan, a priroda objektivna realnost. Na pitanje što se događa kada umremo, on odgovara da je smrt ljudsko shvaćanje života, te da takvo ne postoji. Kaže da smo iskusili i da ćemo iskusiti svaku instancu koju mi nazivamo životom, to je poanta. Svi smo mi ista instanca života, odvojeni nečime što mi nazivamo smrt.
Na pitanje kako je stvoren Svemir i zašto je stvoren tako savršeno za nas, on mu odgovara da postoji bezbroj Svemira, svaki sa različitim fizičkim svojstvima.
Još jedno od važnih pitanja koje mu je postavljeno je zašto smo mi sebe uništavali nuklearnim ratovima, na što mu on odgovara da je to zbog političkih i religijskih dogmi te da su to korijeni svih velikih sukoba naše vrste. Nadodaje da u sljedećem stoljeću države koje imaju pristup oružju za masovno uništenje su upravljane dogmama i da će zbog toga naša vrsta biti uništena.
Share:

0 komentari:

Objavi komentar

Popular Posts