subota, 10. rujna 2016.

MOST PASA


Nitko ne zna zašto, ali s ovog mosta 'u smrt' skočilo 50 pasa

Stanovnici Dunbartonshirea u kojem se most nalazi tvrde pak da je most uklet te da psi s istog skaču zbog duha 'Bijele Dame od Overtouna' koja je na mostu zapažena.



Sa sto godina starog mosta koji se nalazi u Škotskoj, a kojeg možete vidjeti na fotografiji do sada je skočilo više od 600 pasa od kojih njih 50 nažalost nije preživjelo pad.

Portal ibt.com piše kako nitko ne zna točan razlog skakanja pasa, a objašnjenja običnih ljudi i stručnjaka bitno se razlikuju.

Budući da psi uvijek skaču s iste strane mosta struka smatra kako pse privlače mirisi divljih životinja, pogotovo kuna koji su na tom dijelu gdje psi skaču intenzivni i kao takvi psima zanimljivi.

Vlasti zato vlasnike pasa tablama upozoravaju da prilikom prelaska mosta pse drže na povodcu.

Stanovnici zapadnog Dunbartonshirea u kojem se most nalazi tvrde pak da je most uklet te da psi s istog skaču zbog duha 'Bijele Dame od Overtouna' koja je na mostu zapažena prije sto godina.


Osim pasa 'samoubojica' uz ovaj most povezano je još nekoliko jezivih priča poput one iz 1994. kad je Kevin Moy s mosta u ponor bacio svog sina, a zatim pokušao ubiti i sebe.
Share:

0 komentari:

Objavi komentar

Popular Posts