utorak, 6. rujna 2016.

JEZIVA LICA NA PODU

Jedan od najznačajnih paranormalnih događaja u Europi dogodio se u malom Španjolskom selu Belmez de la Morayaleda. 23. kolovoza 1971. godine na podu kuhinje jedna kuće se pojavila slika čovjeka, nakon kojeg su uslijedila pojavljavanja i drugih lica, slični starim bizantskim freskama. Svaki slučaj brisanja je uzaludan, jer nakon što bi naizlged izbrisali lice bi se opet pojavilo koji dan poslije.

Na početku kuću su posjećivali mnogi u nadi da bolje prouče taj fenomen. Otkrili su da je kuća sagrađena na srednjovjekovnom grblju. Španjolski parapsiholog German de Argumusa ustanovio je da pojava lica uzima energiju gospođe Marie Gomez Camara koja je živjela u toj kući. Kada je ona završila u bolnici lica su nestala, te se ponovo javila pri njenom provratku.



Danas postoji oko tisuću različitih lica koja su se pojavila u svim prostorijama te kuće, neka su nestala, neka su se pretvorila u križ, ili su preuzela oblik životina ili oblik golih ljudi.

Neke od tih lica je Parapsihološko društvo iz Puerto Reala 1989. godine fotografiralo u nadi razrješenja neobičnog događaja, a daljnom analizov lica ustanovljeno je da nema traga nikakvog sredstva za crtanje.
Share:

0 komentari:

Objavi komentar

Popular Posts