utorak, 6. rujna 2016.

FANTOMSKI STOPERI

Posljednih 200 godina misteriozni stoperi ostavljaju svoje dobročinitelje u čudu. Priče svjedoka gotovo uvijek imaju iste elemente. Evo jedne priče.

Mladi čovjek se vozio autocestom, te je uz cestu ugledao mladu djevojku kako stoji na kiši. Stao je, ponudio joj prijevoz i ako joj svoju jaknu pošto je drhtala od hladnoće. Nakon nekih 20-tak iminta vožnje dovezao ju je pred kuću. Živjela je u velikoj staroj kući. Mladić je zaboravio uzeti jaknu te se vratio sljedećeg jutra.

Kada je pokucao na vrata iznenadio se jer mu je vrata otvorila starija žena. Kada je pitao za djevojku, žena se rastužila te ga je pozvala da uđe u kuću. Dok mu je žena otišla donijeti nešto za piće, na kaminu je ugledao sliku djevojke. Pitao je ženu za tu djevojku. Rekla mu je da je to njena kćer kojoj je dan prije bila deseta godišnjica kako je poginula. Odvela ga je do njenog groba gdje je našao svoju kanju, i to mokru od kiše.

Ovakvih slučajeva i priča ima jako puno, a isto tako i ljudi koji su to dožvijeli. Mislim da se ovaj fenomen ne može odbaciti kao mentalni poremećaj ili halucinacija, a podudarnosti poput onih kada na dovezenoj lokaciji saznaju da se radi o preminulom članu, ne može biti samo puka slučajnost.

Zato, vozači, dobro pazite kad poželite povesti neke stopere…..
Share:

0 komentari:

Objavi komentar

Popular Posts