petak, 23. veljače 2018.

Grupa - Devet Nepoznatih

Photo: pixabay.com

Devet nepoznatih muškaraca u Indiji je ono što su Iluminati zapadnom svijetu, ali još više prožima i tajanstveno djeluje. Prema legendi, ovaj moćno tajno društvo utemeljio je car 273. pr. Kr. Nakon krvave bitke koja je preživjela 100.000 
ljudi. 

Funkcija devet nepoznatih muškaraca bila je očuvati i razvijati tajnu, tajnu informaciju koja bi bila preopasna u rukama neiniziiranih. Svaki od Devet je imao zadatak držati posebnu knjigu znanja, od propagande do mikrobiologije. 

Neki od njih čak se navode da čuvaju tajne protu-gravitacije i vremena. Ponekad se neki od ovih dragocjenih informacija istječu u svijet - na primjer, kaže se da je borilačka vještina Judo bila utemeljena na "curenju" iz Knjige fiziologije. Broj nepoznatih muškaraca uvijek je devet, a njihovi nepristojni kontakti s vanjskim svijetom. Poput Illuminata, postoje mnoge glasine o svojim sadašnjim i prošlim članovima. Čudno, nisu svi indijsko - nepoznati ljudi očito su se širili diljem svijeta, a neki od njih navodno drže vrlo istaknute položaje. Među osumnjičenim članovima Devet nepoznatih su utjecajni 10. stoljeće Papa Sylvester II i Vikram Sarabhai.

Share:

0 komentari:

Objavi komentar

Popular Posts